Головне

Почесний президент РФС: "Швидше за все, талісманом ЧС-2018 буде ведмідь"

29.10.2014 17:14 325 0

Талісманом ЧС-2018, швишде за все, буде ведмідь.

Таку думку висловив почесний президент Російського футбольного союз В'ячеслав Колосков, який поділився своїми враженнями від офіційного логотипу чемпіонату світу - 2018 року, а також спрогнозував, яким буде талісман Мундіалю

"Логотип сподобався, з великим задоволенням дивився за його поданням. Як тільки побачив, у мене, звичайно, радість внутрішня з'явилася. Не скажу поки, що гордість, бо для цього потрібно розглянути його ближче, але радість є", - зазначив він.

"Дійсно, дотримано все, що можна було: по-перше, там кубок світу, по-друге - російський триколор, по-третє - наш російський розпис. Ну і, нарешті, елемент космосу є", - сказав Колосков.

На думку почесного президента РФС, в логотипі не вистачає ведмедя.

"Ведмедя не вистачає поруч, але, можливо, він і не потрібен. Ведмідь буде в іншому місці. Швидше за все, він стане талісманом", - висловив думку Колосков.

"Навіть Путін про це говорив, що ведмідь - це уособлення, яке ні п'яді землі не віддасть, тому я думаю, що це буде правильно. Жарти на адресу логотипу? Я тримав у руках кубок світу, тому він нагадує мені тільки одне - кубок світу, більше нічого", - наводить слова Колоскова xsport.ua.

Коментарі ()