Головне

Вернидуб: "Від матчу залишилося двояке враження"

30.10.2014 20:38 524 0

Зоря у другому таймі матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка України не дала Олександрії створити практично жодного моменту.

Про це заявив головний тренер луганського Юрій Вернидуб, який відповів на питання журналістів після кубкового матчу з Олександрією.

"Від матчу залишилося двояке враження. Здорово почали, забили гол. Якби реалізували пенальті, багато чого, думаю, було б вже вирішено. Але не забили. Трохи заспокоїлися, пропустили зовсім непотрібний м'яч", - зазначив він.

"В Олександрії це був єдиний момент в першому таймі, і вона його зуміла реалізувати. І то це була помилка центрального захисника. Тут нічого не вдієш. Це футбол. Думав, що в другій половині зустрічі суперник почне грати активніше, але все було під контролем нашої команди", - заявив Вернидуб.

За його словами, Олександрія у другому таймі практично нічого не створила біля воріт Зорі.

У Олександрії моментів практично не було. Згадаю хіба що той момент, коли невдало вибив м'яч Микита Каменюка на початку другого тайму. Були ще моменти у нас", - сказав тренер.

"Але для того, щоб вигравати потрібно забивати. Найголовніше, що все обійшлося без травм, і ми виконали завдання мінімум - пройшли далі", - додав Вернидуб, слова якого наводить прес-служба Зорі.

Коментарі ()