Головне

Прем'єр-ліга. 8 тур. Іллічівець - Дніпро 0:1. Нервова та нелегка перемога Маркевича

05.10.2014 16:20 473 0
Прем'єр-ліга. 8 тур. Іллічівець - Дніпро 0:1. Нервова та нелегка перемога Маркевича

Дніпро, який вважався явним фаворитом у матчі з Іллічівцем, не очікував, що підопічні Павлова вже з перших хвилин дадуть бій на рідному для дніпропетровців стадіоні Метеор. І навіть Маркевич, судячи з усього, був упевнений, що в цьому матчі у його підопічних проблем явно не виникне, тому випустив зі стартових хвилин молодих Лучкевича та Мигунова.

Номінальні гості трохи більше володіли ініціативою на полі, втім, перший небезпечний момент створили саме футболісти маріупольського клубу: Тотовицький з флангу виконав навісну передачу точно на Кулача, однак Владислав пробив з метрів 5 в поперечку воріт Дніпра. А вже через чотири хвилини срібний призер чемпіонату України залишився в меншості через червону картку Дугласа. Однак малюнок гри після вилучення центрального захисника Дніпра особливо не змінився, Маркевич одразу випустив Чеберячка, знявши нападника Зозулю.

Варто зазначити, що у першому таймі команди багато разів віддавали перевагу дальнім ударам, втім, більшість з них була неточними. Гості перед свистком на перерву трохи додали попереду і таки розпечатали ворота Чурілова - за 5 хвилин до завершення тайму після подачі з кутового відзначився Селезньов. На цьому цікаві події першого тайму завершилися і команди пішли на відпочинок.

Після перерви маріупольці відчайдушно намагалися зрівняти рахунок, видавши дуже непоганий відрізок матчу. Спочатку на 51-й хвилині небезпечно пробивав головою Гринь, а наступній атаці потужно з кута карного Дніпра стріляв Кулач, але обом не вистачило влучності. На жаль, незабаром запал маріупольців вичерпався і Дніпро знову заволодів територіальною перевагою. На 72-й хвилині дніпропетровці ледь не матеріалізували свою настирність у другий забитий м'яч. Перший момент не використав Чеберячко, влучивши у захисника, а потім знову здивував своєю "точністю" Калінич, який примудрився пробити повз ворота з метрів шести.

На 73-й хвилині шанси зрівняти рахунок для Іллічівця зовсім стали примарними, коли другу жовту отримав Гринь і команди зрівнялися у складах. Останній шанс відновити паритет на табло підопічні Павлова втратили з хвилину до завершення основного часу, коли невдало на виході зіграв Бойко. У підсумку Яворський підхопив сферу і пробив вже у порожні ворота, але надійно на лінії зіграв Мигунов, який головою вибив м'яч подалі від воріт. У доданий час команди нічого цікавого не показали, як результат 1:0 на користь Дніпра ,який зберіг перше місце в турнірній таблиці УПЛ.

Коментарі ()