Головне

Євро-2015 (U-21). Україна U-21 - Німеччина U-21 0:3. Закономірна поразка

10.10.2014 21:20 628 0
Євро-2015 (U-21). Україна U-21 - Німеччина U-21 0:3. Закономірна поразка

Перед матчем з Україною головний тренер молодіжної команди Німеччини Хорст Хрубеш заявив, що хоче перемогти свого суперника у двох матчах. На жаль, для вболівальників нашої команди німецький фахівець половину обіцянки виконав, втім, не все так гладко розпочалося для його підопічних.
Вже на початку матчу українці довели, що просто так в Черкасах на стадіоні Центральний німці не розгуляються. На 6-й хвилині непогану нагоду відкрити рахунок мав нападник Іллічівця Кулач, але його удару трохи завадило влучності. Ще через хвилину дуже небезпечно пробивав півзахисник Динамо Владислав Калитвинцев, однак і його удар також пройшов поруч зі стійкою.

Після цих моментів гра дешо вирівнялася, німці у свою чергу намагалися збити запал підопічних Ковальця, і нажаль, це їм вдалося. Можна звісно згадати удар через себе від Караваєва, але загрози воротам тер Штегена він особливо не ніс. Не залишався без роботи і Максим Коваль, який спочатку накрив м'яч після пострілу низом від Маллі, а потім декілька разів вдало грав на виході після довгих передач у напрямку зіркового Фолланда і компанії.

Гра на зустрічних курсах продовжилася, однак поступово німці освоїлися, і тут перевага в класі матеріалізувалася у забитий гол: Йонес Хофманн використав помилку Насонова, пройшов лівим краєм та виконав подачу на дальню стійку, цього разу на виході Коваль помилився, і у підсумку високий Філіп Хофмаан, який вистрибнув вище Писка, головою відкрив рахунок. Після чого гра у підопічних Ковальця розклеїлася, і на полі була одна команда. Момент зрівняти рахунок відбувся лише за хвилину до перерви, і створили його не наші футболісти, а суперник... Після штрафного м'яч у свої ворота ледь не зрізав Фолланд.

У другому таймі домінування Німеччини продовжилося. Забитий гол явно підкосив нашу команду, у якої зовсім нічого не клеїлося попереду, як підсумок - жодного небезпечного моменту біля воріт тер Штегена за другий тайм. Німці також особливо в атаці не виблистували, але свої моменти використовували на всі 100 відсотків. На 61-й хвилині після чергового провалу в обороні другий гол у ворота нашої команди забив Фолланд. Нападник Хоффенхайма фактично один на один вийшов з Ковалем після розрізної передачі Майєра, виграв боротьбу у Непляха та без проблем відправив шкіряного у сітку воріт.

Українці після цьго голу чомусь опустили руки і були за це покарані. Німці спокійно забили третій гол і цілком могли відправляти у ворота господарів ще два-три мінімум, але відверто прощали Коваля і компанію. У підсумку матч так і завершився з рахунком 0:3, який залишає нашій молодіжці небагато шансів для виходу у фінальну частину Євро-2015. Матч-відповідь відбудеться у понеділок.

Коментарі ()