Головне

Півзахисник БАТЕ: "Шахтар був сильнішим і показав хороший футбол"

06.11.2014 12:35 358 0

Коли граєш проти такої команди, як Шахтар, потрібно постійно страхувати партнера.

Про це після матчу 4-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів Шахтар - БАТЕ (5:0) заявив півзахисник білоруського клубу Александр Володько.

"Ви самі все бачили ... У Шахтаря дуже сильна група атаки, тому нам було складно. Ще більше погіршило ситуацію вилучення. Потрібно сказати спасибі нашому голкіперу Сергєю Черніку, який багато разів нас рятував", - сказав він.

"Коли граєш проти такої команди, як Шахтар, потрібно постійно страхувати партнера. Гравці української команди дуже добре грають один в один", - зазначив Володько.

За словами півзахисника, його партнер по команді Анрі Хагуш розуміє, що підвів команду своїм вилученням.

"Анрі Хагуш розуміє, що підвів команду, але не хочеться вішати на нього всіх собак. Шахтар був сильнішим і показав хороший футбол. Гравці Шахтаря - молодці, особливо Луїс Адріано", - зауважив футболіст БАТЕ.

"Ми намагалися грати строго в захисті і по можливості організовувати швидкі контратаки. У нас сьогодні цього не вийшло", - заявив Володько в коментарі прес-службі УЄФА.

Півзахисник також додав, що БАТЕ під силу зайняти 3-тє місце і продовжити боротьбу в Лізі Європи.

"Ми все самі розуміємо і будемо аналізувати наші помилки. Такі ігри, напевно, краще кудись заховати і закопати. Третє місце? Чому немає ... Будемо боротися до кінця", - запевнив він.

"Спробуємо добитися максимуму в даній ситуації. Думаю, нам це під силу. Ми не боїмося нікого і хочемо довести, що не дарма граємо в такому турнірі", - резюмував Володько.

Коментарі ()