Українська правда

Суркіс: Команда продемонструвала характер, чого не було раніше

Сергей Шемшученко — 7 листопада 2014, 08:19

У матчі Ліги Європи проти Ольборга Динамо продемонструвало характер, чого не було раніше.

Так вважає президент киян Ігор Суркіс, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

"Після вилучення подумалося, що хоч би не програти, щоб була можливість продовжувати боротьбу далі. Хлопці молодці, витримали, забили м'яч і втримали перевагу. Потім забили ще другий м'яч. Такі ігри вириваються саме на характері", - сказав він.

"Не можна сказати, що команда провалила перший тайм. Але вдома, напевно, потрібно грати більш агресивно. Саме це я очікував від команди. В принципі, могли як виграти, так і програти. Команда продемонструвала характер, чого не було раніше", - додав президент клубу.

За словами Суркіса, матч був дуже нервовий і важливий, враховуючи психологічний вантаж після поразки у Данії.

"Було видно, що всі віддавалися на футбольному полі, жодної недооцінки не було. Можливо, десь не вистачало свіжості, але це природно після найтяжчого поєдинку у Дніпропетровську. Ольборг команда кваліфікована та дисциплінована, яка вміє грати в футбол і виконує установку тренера", - зауважив він.

"Коли вони всім складом відходять назад, стає дуже важко. У нас ще немає такої команди, яка б уміла зламувати оборону противника складену з десяти чоловік", - зазначив Суркіс-молодший.

Окрім того, він попросив не загадувати наперед, але він сподівається, що Динамо вийде у плей-офф Ліги Європи.

"Сьогодні ми перемогли та повернули собі перше місце. Для нас психологічно важливо вийти з групи з першого місця. Будучи "сіяними", команда перший матч гратиме у лютому на виїзді, з командою не з Ліги Чемпіонів. У футболі навіть дрібниці мають значення", - підсумував він.