Українська правда

Ребров: "Я не вважаю, що Карпати - явно слабка команда"

Сергей Шемшученко — 9 листопада 2014, 23:05

Навіть після осічки у матчі 12-го туру УПЛ з Карпатами київське Динамо знаходиться на правильному шляху.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров.

"Завжди важко грати після єврокубків. Перебудуватися хлопцям непросто, які б слова ми не знаходили – все одно важко, особливо коли ця гра ще й перед матчами національних збірних. Ми зіграли внічию, втратили очки, але я впевнений, що ми на правильному шляху", - зазначив він.

"І спасибі хлопцям, що навіть увісьмох вони терпіли і боролися до кінця, особливо після важкого матчу. Через два дні на третій дуже важко грати", - зауважив Ребров, слова якого наводить офіційний сайт Динамо.

Тренер також прокоментував епізод із зіткненням Артема Кравця та Микити Бурди.

"У Артема ока взагалі не видно. На жаль, це якийсь злий рок для нього, чотири рази його викликали в збірну, і три рази він отримував травму перед грою. Микита теж перемотаний. Я ще не бачив, що з ним. Я бачив тільки епізод, коли він отримав пошкодження, так само, як і ви", - повідомив тренер київського клубу.

"Віда дограв до кінця. Багато пошкоджень, Данило те ж саме. Але, напевно, тим і цікавий футбол, тут на першому плані справжня чоловіча боротьба. Я думаю, що у цьому сенсі я ні до кого з гравців претензій не можу пред'явити", - сказав наставник.

За словами Реброва, Хачеріді також отримав пошкодження.

"Хачеріді, на жаль, після Ольборга отримав ушкодження, у нього дуже сильно боліла шия. Сьогодні перед грою він говорив, що, на жаль, не може грати в повну силу. Але ми витримали паузу і попросили його зіграти", - повідомив Ребров.

"Він вийшов на поле з мікротравмою, тому що дійсно, найважливіша гра. Але в перерві ми побачили, що він вже не міг продовжувати, останні 10-15 хвилин він ледве повертав шию", - додав тренер.

На останок Ребров прокоментував невихід Ярмоленка у стартовому складі та ще раз традиційно наголосив, що слабких команд не буває.

"Ярмоленко просто втомився. Він практично у всіх іграх, і за клуб, і за збірну, грав по 90 хвилин. Пропустив тільки гру на Кубок, тому я його розумію", - сказав Ребров

"Чому Карпати свідомо слабкі? Коли команди організовано обороняються, як оборонялися Карпати, як оборонявся Олімпік, дуже складно ламати таку оборону. Особливо треба терпіти, коли не виходить, не перетворювати гру в хаос на полі, а намагатися грати за тими ж схемами, про які ми домовлялися.

"Але це не так просто. За тиждень, за місяць це не поясниш, хлопці самі повинні це відчути", - додав фахівець.

На думку тренера Динамо, Карпати свідомо спочатку обрали правильну тактику на сьогоднішній матч.

"Я не вважаю, що Карпати - явно слабка команда. Вони свідомо спочатку обрали правильну тактику на сьогоднішній матч. А справжню силу команди показує результат", - резюмував Ребров.

Нагадаємо, матч Динамо з Карпатами завершився з рахунком 0:0.