Головне

Прем'єр-ліга. 11 тур. Дніпро - Динамо 0:3. Ребров посунув Маркевича на друге місце

02.11.2014 23:02 581 0
Прем'єр-ліга. 11 тур. Дніпро - Динамо 0:3. Ребров посунув Маркевича на друге місце

У центральному матчі 10 туру Динамо на виїзді з рахунком 3:0 розгромило Дніпро і кияни очолили турнірну таблицю чемпіонату України. Гра не видалася багатою на гольові моменти, а забивали лише гості. Практично вся гра була зроблена вже в першому таймі. Чи не перший удар у площину воріт від гостей виявився гольовим. Після пасу від Беланда на 28-ій хвилині Ленс пробив головою і Бойко не втримав м`яч, що закотився у кут воріт - 0:1.

Дніпро відразу не побіг відіграватися і Маркевич дотримувався своєї обережної тактики на цей матч. На 35-ій хвилині стався момент після якого будуть питання до судді Швецова. Після удару Зозулі та сейву від Шовковського м`яч летів у ворота і начебто його з лінії воріт вибив Сидорчук. В цьому моменті не все так однозначно і варто дивитися не один відеоповтор. На 41-й хвилині Динамо забиває другий гол. Знову асистував Беланда, який вивів сам на сам з Бойком Ярмоленка, котрий без особливих проблем переграв воротаря Дніпра.

Більше у першому таймі моментів біля обох воріт не було. Старт заключної 45-хвилинки був за Дніпром. Можливо, забий господарі швидкий гол і ця гра могла скластися по-іншому. Намагався змінити хід гри Маркевич замінами, але вписався у гру лише Калінич. У Конополянки не пішла гра в цій зустрічі. Євгенію не вдавалися стандарти, не було удару.

Після 2:0 Динамо почало грати у свій футбол. Дніпро поспішав і було доволі браку. У другому таймі знову нагадав про себе Швецов. По малюнку гри рефері мав вилучати за другі попередження Даніло Сілву і Стрінича, але не пощастило лише Ротаню. На 83-ій хвилині Руслан на нервах зіграв проти Рибалки і побачив перед собою червону картку і ще довго щось імпульсивно кричав Хачеріді, який, здавалося, не розумів мови гравця Дніпра...

У Дніпра у другому таймі було ще кілька моментів, щоб пробити Шовковського, але не вийшло. Динамо після двох голів у першому таймі зіграло жорстко в обороні і не дало жодного шансу господарям. Динамо було краще, тактично грамотніше і по спортивному зліше. Дніпро цілком ймовірно має ігрову кризу і тут ключовим буде матч 12 туру з Шахтарем.

Програвати Дніпру ніяк не можна, і це буде боротьба за шість очок. Є можливість у Дніпра піти у відрив від гірників і далі поборотися з Динамо за перше місце. Поки відрив Динамо від Дніпра складає лише одне очко.

Коментарі ()