Українська правда

Маркевич про ФФУ: Вони кляузи один на одного пишуть

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2014, 23:04

Головний тренер Дніпра Мирон Маркевич обурений штрафом, який йому виписала КДК ФФУ через те, що він після матчу 11 туру чемпіонату України з Динамо не потиснув руки Сергію Реброву.

"Я дізнався, хто мене оштрафував - КДК ФФУ. Ця федерація працює вже два роки, і там не те, що руку один одному не подають - вони пишуть кляузи один на одного.

Включиш телебачення - а там розборки у Федерації футболу. Нехай краще футболом займаються, а ми, тренери, між собою розберемося. У нас щороку зникають команди - про це потрібно говорити, - цитує тренера КП в Украине.

Також Маркевич розповів, чому не потис руку Реброву.

"Ситуація дуже проста. Закінчився матч, і я підійшов до тунеля. Чекав, щоб привітати Реброва. Динамо виграло, він вітав своїх помічників, футболістів. Я постояв секунд 5-7 і пішов. А з цього роздули таке! Мені телефонують, запитують, як же так...

Знаєте, я 30 років працюю, і ніколи не було жодних проблем, особливо, з тренерами. З усіма жив дружно, і зі мною усі. Абсолютно немає про що говорити! - не розумів Маркевич.

- Я прекрасно розумію: для Динамо це була важлива перемога, вони вітали один одного. Я теж іноді забуваю - після важливої гри привітати своїх помічників. Пізніше, десь в тунелі, тренери зустрілися, потиснули один одному руки, випили по 50 грам, роз'їхалися. Ні, зробили з цього таку трагедію! Ми з Ребровим поговорили по телефону, так він теж був шокований! Я-то заплачу штраф, заради Бога...