Українська правда

Головний тренер Литви: "В Україну їхати не боялися, хвилювання пов'язане тільки з грою"

Сергей Шемшученко — 17 листопада 2014, 18:29

Результат товариського матчу між Україною та Литвою важливий для обох команд.

Про це заявив головний тренер збірної Литви Ігор Панкратьєв, який напередодні товариського матчу проти України, який 18 листопада відбудеться в Києві, розповів про кадрову ситуацію у своїй команді, задачах на гру, а також настрої на майбутній поєдинок.

"Усвідомлюємо, що нас чекає непростий матч, особливо враховуючи відчутну поразки від Швейцарії. Важко відновитися психологічно. Та й фізично також. Але здаватися ми не збираємося, і сподіваюся, завтра дамо бій Україні", - зазначив він.

"В українській збірній, напевно, довша лава запасних, нам в цьому плані важче. Але нічого не поробиш. Приїхали і будемо грати", - запевнив Панкратьєв.

Тренер також запевнив, що команда Литви не боялася їхати в Україну.

"Ой, ні в якому разі. Якби боялися, не їхали б сюди. Є передматчеве хвилювання, але воно пов'язане тільки з грою", - запевнив фахівець.

"Який статус не носила б гра - товариський чи офіційний, вона в будь-якому випадку - міжнародна. Це скаже будь-який тренер. Впевнений, результат важливий для обох команд. Ми налаштовуємося серйозно, а передбачити результат я не беруся", - наводить слова Панкратьєва matchday.ua.