Головне

Прем'єр-ліга. 13 тур. Металург З - Динамо 2:4. Лінива перемога Динамо

23.11.2014 18:42 968 0
Прем'єр-ліга. 13 тур. Металург З - Динамо 2:4. Лінива перемога Динамо

Київське Динамо отримало легку перемогу у матчі 13 туру Прем`єр-ліги із запорізьким Металургом. Але нервувати своїх уболівалольників динамівці традиційно змусили. Чи мороз в Заппоріжжі був великий, чи недооцінили Металург, але гра була "спустивши рукава". Хтось у Динамо не добігав, не дограв, і це змінювало малюнок гри.

На початку самого матчу суддя не призначив пенальті у ворота Металурга за гру рукою Коротецького. Наприкінці цього ж тайму за гру рукою в карному Динамо Даніло Сілви також не був призначений 11-метровий удар. Так що по суддівських помилках був паритет. Динамо ж зуміло все-таки забити у перші 45-хвилин. Після пасу Ленса відзначився Ярмоленко. До цього мав нагоду забити свій черговий гол в УПЛ Кравець, а в господарів був шанс в Рудики.

На початку заключної 45-хвилинки Металург поновлює інтригу в матчі. Вже на 49-ій хвилині у штрафній із захисниками Динамо та Шовковським розбирається Платон, який пробиває низом у ближній кут від воротаря. Але не довго святкували господарі. Динамо на хвилин десять збільшило оберти і за шість хвилин забиває два голи. Спочатку виправився Віда за момент з пропущеним голом у ворота Динамо. Хорват поборовся у центрі полі за м`яч і віддав на Ленса, котрий добіг до карного майданичка і відправив м`яч у кут воріт Старцева - 1:2.

На 62 хвилині знову провал у захисті Металурга і Велозу розстрілює ворота Металурга та ще й допомогла нога Лисицького від якої м`яч зрикошетив, і закотився у ворота. Після пропущеного третього голу Металург зупинився, а Динамо знову розпочало грати у свій неквапливий футбол. На 72 хвилині Динамо догралося. Гарна комбінація від господарів, і Приймов з кутового подає, і знаходить у карному вільного Орелесі, який пробиває у верхній кут воріт і робить рахунок 3:2.

Розвинути свій успіх Металург не зумів. Динамо ж забило ще гол, а могло зробити ще кілька разів. Вже на третій доданій хвилині матчу Ленсу дограв докінця і пробив у верхній кут воріт, і м`яч від руки Орелесі, зрикошетив і залетів у сітку, зафіксувавши остаточний рахунок у грі - 2:4.

Після цієї перемоги Динамо стало одноособовим лідером чемпіонату України і на зимову перерву має усі шанси піти на першому місці у турнірній таблиці. Металург же довів, що цю команду зарано списувати в Першу лігу.

Коментарі ()