Головне

Чи задоволений я результатом з Дніпром? Звичайно, - Грозний

22.11.2014 22:36 494 0

Нічия у Дніпропетровську для Говерли була мрією, адже у тренерів були серйозні проблеми зі складом.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав наставник ужгородців В'ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт дніпрян.

"Безумовно, нічия - це може бути тільки мрією. У мене перед матчем були великі проблеми. Звичайно, ми розуміли, що Дніпро швидший. Ми зіграли з "плаваючим" центральним гравцем. У першому таймі були помилки, ми програли багато підбирань, і на це я звернув увагу у перерві", - сказав він.

"Знаючи, що Дніпро завжди активно грає першим номером, використовує 7-8 чоловік в атаці, я хотів проводити швидкі атаки. Я гравцям сказав, що можемо втратити тільки, якщо не будемо боротися. Просив грати у футбол, навіть якщо не виходить щось", - додав наставник.

За словами Грозного, він розумів, що не можна авантюрно йти вперед, тому що Дніпро - класна команда та може покарати.

"Чи задоволений я результатом? Звичайно. Будь-який тренер на моєму місці сказав би те ж саме. Я задоволений, що молоді хлопці проходять хорошу школу. Та, на жаль, їх знову повернуть з оренди, а нам знову доведеться грати з нуля", - зауважив він.

"Сьогодні ми грали без плеймейкера. Мені довелося грати з трьома центральними захисниками та двома опорними. Кимось потрібно було жертвувати. Я усвідомлено віддав м'яч Дніпру. Мені не потрібен був м'яч на половині поля Дніпра. Важливо було закрити центральну зону", - підсумував він.

Коментарі ()