Головне

Денисова у журналістику привів Колесніков

23.11.2014 11:06 451 0

Директор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" і ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов в ефірі програми "Моя гра" з Аллою Бублій розповів, як почав свою кар'єру на телебаченні.

"На телебачення прийшов випадково, з радіо. Там я займався зовсім іншими речами, не спортивною журналістикою. У мене не було ніякої рубрики: я просто любив футбол і любив про нього писати в інтернеті. За професією я економіст, закінчив Донецьку Академію управління, захищав диплом по чорній металургії.

Я писав на сайті "Террикон" про футбол, і одного разу мені зателефонував редактор ресурсу Андрій Петі і сказав, що мене розшукує Борис Колесніков. Він запросив мене на зустріч, і ми 3 години проговорили про футбол. Я взагалі не міг зрозуміти, в чому була суть цієї розмови не зовсім розумів, чому людина такого високого рангу (він тоді очолював Донецьку Облраду) зацікавилася мною.

Ми сиділи довго і він просто дивився на мене. Потім сказав: "Слухай, тут телебачення починається - ТРК "Україна" - хочеш спробувати. На що відповів: Хочу.

Коментарі ()