Головне

Карпати нагадали Ахметову, що він сидить "на двох стільцях"

23.11.2014 15:02 351 0

Карпати відповіли генеральному директору Шахтаря Сергію Палкіну, який звинуватив львівський клуб у провокації перед грою 13 туру УПЛ.

Нагадаємо, що Карпати запропонували Шахтарю одягти футболки з написом "Слава Українській армії", але донецький клуб відмовився.

"За великим рахунком, для нашого клубу було абсолютно байдуже – підтримає "Шахтар" дану акцію чи проігнорує її. Карпати провели б її у будь-якому випадку, навіть якби цей захід заборонили ФФУ та ПЛ (хоч ці організації жодним чином не заперечували проти проведення акції).

Наш клуб і надалі робитиме все можливе для захисників України, аж поки у нашій країні не настане мир. Рішення "Шахтаря" відмовитись підтримати українську армію – це виключно його рішення, і не потрібно його генеральному директору Сергію Палкіну прикривати свій вибір буцімто "провокацією" з боку Карпат, - ідеться в заяві оприлюдненій на офіційному сайті клубу зі Львова.

- Зрештою, у своєму зверненні на Facebook Палкін нарешті видав ключову фразу, що якнайкраще ілюструє позицію "Шахтаря": "Организаторы акции знали наверняка, что "Шахтер" не выйдет на поле в предложенных ему футболках". Що ж, свій вибір ви зробили, і він цілком органічно вписується в установку "патрона" "засуджувати обидві сторони конфлікту", роблячи вигляд, що нічого не відбувається і комфортно сидячи одразу на двох стільцях. Одним словом, маски знято. Гудіть собі далі...

Коментарі ()