Головне

Кварцяний: "Коли забили, думав, програємо"

23.11.2014 17:09 456 0

Волинь у матчі 13-го туру з донецьким Металургом досягла перемоги випадкоко.

Про це заявив головний луцького клубу Віталій Кварцяний, який прокоментував перемогу своєї команди у грі 13 туру проти донецького Металурга.

"Створили багато моментів, але не реалізували багато теж. Нерозторопність була, придумували або поспішали, або спізнювалися. Рівень майстерності був, потім балаган, могли зіграти внічию або програти", - зазначив фахівець.

"Коли забили, думав, програємо. Випадково дотягли до перемоги. Перестали грати в кінці. Яка користь від перемоги? Пощастило. Шабанов? він самозакоханий гравець. Зачіска в нього. Хотів достукатися до нього, просив у перерві позбутися помилок", - наводить слова Кварцяного xsport.ua.

Але він вийшов і почав допускати ще більше помилок. Гірше тільки собі робить, роги показує. Каже мені : "що ви хочете, ми ж виграли". Якщо так реагуєш, завтра тренуватися ти не будеш.  Половина гравців не дотримала гру. Перетворилися в команду другої ліги...", - додав він.

На думку Кварцяного, його команда перемогу у матчі просто вимучила.

"Били мало, били погано, вимучили перемогу. Гоменюк два рази на рік б'є з лівої, могло бути ефективніше. Удари могли виконувати краще. Сімінін добре пробив. Ерік забив", - зазначив тренер.

Коментарі ()