Головне

Вернидуб: "Гол наприкінці тайму вплинув на результат"

23.11.2014 21:24 507 0

Максим Малишев, Микита Шевченко, Прінс Сегбефія, Андрій Пилявський не змогли взяти у часть у матчі 13-го туру УПЛ між луганською Зорею та полтавською Ворсклою.

Про це заявив головний тренер Зорі Юрій Вернидуб, який прокоментував поразку своєї команди у матчі з Ворсклою (0:2).

"У нас перед матчем з Ворсклою випало відразу чотири футболіста. Це Максим Малишев, Микита Шевченко, Прінс Сегбефія, Андрій Пилявський. Це зіграло важливу роль. Довелося ставити Артема Гордієнко, який відновився після травми, але дуже багато пропустив. Він 8 місяців не грав", - зазначив Вернидуб.

"Якщо говорити в цілому про матч, то він вийшов гарним. Не скажу, що в першому таймі у якоїсь з команд була перевага. Просто гол наприкінці тайму вплинув на результат. Всяке буває. Це вина не тільки Артема, а всієї команди", - сказав Вернидуб.

На його думку, молодь зможе грати тільки тоді, коли зробить всі свої помилки.

"У другому таймі намагалися відігратися, але Ворскла здорово зіграла на контратаках. Полтавчани швидко вибігали в атаки. Є швидкі футболісти, такі як Громов, Ковпак, Янузі, Турсунов, Міщенко. У підсумку програли 2:0. Могли забити і ми, але десь не пощастило", - наводить слова Вернидуба прес-служба Зорі.

"Залишилися на тій позиції, на якій і були. Попереду ще достатньо ігор. Сподіваюся, що до наступного матчу наші гравці одужають, нам вдасться поставити оптимальний склад і будемо намагатися набирати очки", - підкреслив тренер Зорі.

Коментарі ()