Головне

Екс-президент ПФЛ назвав Конькова зрадником України

24.11.2014 11:30 555 0

Екс-президент ПФЛ Мілетій Бальчос вважає, що нинішній очільник ФФУ Анатолій Коньков - це зрадник України.

"Тільки дізнався, що Коньков був запрошений листом від УЄФА на зустріч в Ньоні з робочою групою УЄФА і ФІФА і представниками РФС для обговорення "кримського питання", що відбулася 19 листопада.

Як нам відомо, пан Коньков, або будь-який інший представник, від ФФУ були відсутні на цій зустрічі. Ця, вибачте на слові, "людина" навіть не змогла повідомити своє найближче оточення про лист і також не повідомив УЄФА про свої дії.

Пробачте, бракує слів, щоб виразити відношення до вчинку цього інквізитора українського футболу. В Україні - війна з "Рашизмом", щодня найкращі сини нашої Батьківщини віддають життя за за свободу і незалежність України, за мир і спокій кожного з нас, у тому числі і зрадника Конькова.

Так, саме зрадника. Його дії є фактом зради національних інтересів українського народу, зради українському футболу, зради пам'яті жертв Майдану і війни.

Слухай, нелюдь, інакше тебе, Коньков, називати не можна: ти повинен усвідомити, що це останній цвях у твій сміттєвий бак, - написав Бальчос у Facebook.

Коментарі ()