Головне

Скажу чесно, цього разу ми не грали у свій футбол, - Срна

26.11.2014 07:53 535 0

У поєдинку 5-го туру Ліги Чемпіонів проти Атлетика з Більбао Шахтар грав не у свій футбол.

Це визнав капітан "помаранчево-чорних" Даріо Срна, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.

"У нас непроста ситуація, всі свої поєдинки ми проводимо на виїзді. Наш вихід у наступний етап Ліги Чемпіонів - це, звичайно, ні для кого не сюрприз. Вважаю, ми досягли непоганого результату. От тільки, на жаль, сьогодні не порадували наших уболівальників", - сказав він.

"І, скажу чесно, цього разу ми не грали у свій футбол. Атлетик добре нас вивчив, це був один з їхніх найкращих матчів у турнірі. Рефері не призначив очевидний пенальті, але це спорт, це життя, просто треба жити далі", - додав гравець.

За словами Срни, необхідно поки переналаштуватися на чемпіонат, а про 1/8 Ліги Чемпіонів думати вже після жеребкування.

"Звичайно, прагнули зайняти перше місце у групі, але лідерство ми впустили ще у домашньому поєдинку з Порту. У нас великий потенціал, нам просто треба грати у свій футбол. Зараз Шахтар перебуває у важкій ситуації, тим не менше, нам вдалося вийти у наступний етап турніру. Це для нас важливо, адже ми піднімаємо український футбол", - зауважив він.

"Кажуть, там все-таки мав бути одинадцятиметровий. Претензії є, але вже нічого не змінити. Якщо я скажу, що нам однаково грається й у Львові, й у Донецьку, то я обману сам себе. Є різниця. Проте дуже вдячні, що тут нас підтримують у кожному матчі. Але все-таки хочеться додому", - підсумував Даріо.

Коментарі ()