Головне

Ребров: "Ми поважаємо будь-якого суперника"

26.11.2014 15:55 275 0

Динамо Київ серйозно готується до поєдинку 5-го туру Ліги Європи з Ріу Аве.

Про це заявив головний тренер киян Сергій Ребров.

"Ми поважаємо будь-якого суперника, хоча коли виступаємо вдома - зобов'язані показувати свій футбол, ні під кого не підлаштовуючись. Команда серйозно готується до цього поєдинку, і тренерський штаб підказує виконавцям, що у супротивника добре виходить, а чим ми просто зобов'язані скористатися", - зазначив він.

"Чи змінилася португальська команда після поєдинку у вересні?Відмінності, напевно, є. На початку сезону португальці виступали набагато вдаліше, ніж зараз, але в кожному разі ми знаємо силу цієї команди", - зауважив Ребров.

Ребров також сподівається, що фізично його команда витримає чотири матчі, які залишилося провести в поточному році.

"Сподіваюся, сил вистачить, хоча це дійсно непросто. Тут, до речі, хотілося б відзначити наступний момент. Справа в тому, що ми зверталися до Ворсклу з проханням перенести поєдинок наступного туру з неділі на понеділок, але отримали відмову", - повідомив фахівець.

"Ніхто не вимагає якихось привілеїв, але потрібно розуміти, що Динамо відстоює честь країни на міжнародній арені і є базовим клубом збірної України. У ситуації, коли посеред тижня немає ніяких матчів, необхідно дозволити командам, виступаючим в єврокубках, проводити поєдинки в понеділок. Такий пункт не завадило б прописати в регламенті", - резюмував Ребров, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()