Головне

Прем'єр-ліга. 14 тур. Металіст - Зоря 4:2. Жажа загасив Зорю

30.11.2014 19:17 834 0
Прем'єр-ліга. 14 тур. Металіст - Зоря 4:2. Жажа загасив Зорю

Металіст здобув важливу домашню перемогу в протистоянні із Зорею. На засніженому полі харківського стадіону геній Джексона Коельо зіграв на користь Ігоря Рахаєва, і його команда наблизилася до першої п'ятірки лідерів чемпіонату.

Загалом, незважаючи на погодні умови, суперники провели рівну гру. Однак, на стороні Металіста сьогодні були фортуна та індивідуальна майстерність футболістів. Навіть незважаючи на те, що луганчанам вдалося першими відкрити рахунок, довго втримати свою перевагу вони не змогли.

На гол Пилявського господарі вже через три хвилини відповіли ідеальним виконанням пенальті від Жажі, який сьогодні брав участь у всіх моментах з взяттям воріт Шевченка.

Але другий його гол заслуговує особливої уваги. На 49-й хвилині гри після навісу зі стандарту бразилець ударом через себе пробив Шевченка, тим самим майже повторивши відомий гол Василя Кобіна у ворота польської Легії у Лізі Європи.

Після цього м'яча Металіст вже починав сушити гру, проте за 15 хвилин забив ще третій гол у ворота Шевченка. Цього разу Жажа не відзначився, але після його розрізного пасу зробити це вдалося Болбату. Після цього харків'яни вже остаточно розслабилися, за що поплатилися на 84-й хвилині, пропустивши від Петряка.

Зоря в кінцівці намагалася іти на штурм, але особливих проблем Дишленковичу так і не створила. А на останній хвилині ще й пропустила прикрий м'яч.

Гокліпер луганського клубу пішов до воріт суперника на штрафний удар, і не встиг повернутися до своїх володінь. За це Жажа покарав його ударом з центра поля, оформивши хет-трик, і встановивши підсумкові 4:2 на користь свого клубу.

Коментарі ()