Головне

Прем'єр-ліга. 14 тур. Дніпро - Металург Д 1:1. Команда Маркевича знову втрачає очки

01.12.2014 18:02 808 0
Прем'єр-ліга. 14 тур. Дніпро - Металург Д 1:1. Команда Маркевича знову втрачає очки

Дніпропетровський Дніпро з лідера чемпіонату України за чотири тури скотився на третю сходинку турнірної таблиці. Після нічиєї в матчі 14 туру Прем`єр-ліги з донецьким Металургом підопічні Мирона Меркевича вже не мають фори з Шахтарем і відстають від київського Динамо на п`ять пунктів.

Матч проходив при 12 градусах морозу і був не надто кофмортним для обох команд, але мав стати від того не менш цікавим. Розпочали обидві команди зі швидких голів. Вже на десятій хвилині помилка захисту Дніпра довзолила Мораєсу відкрити рахунок. Мораєс легко позбувся опіки Дугласа і пробив низом, і м`яч віж штанги закотився у ворота. Бойко навіть не зреагував на цей удар.

Через шість хвилин Дніпро зрівняв рахунок. Після передачі з правого флангу від Лучкевича, Конопоянка ударом зходу розстріляв ворота Бандури. Після забитого голу господарі окупували половину поля донеччан. Коноплянка часто бив по воротах, але не так часто влучав "в рамку". Захист Дніпра також не був особливо надійним і кілька контратак Металурга були дуже небезпечними.

Другий тайм не змінив ні рахунку, ні самої гри. Моментів біля воріт обох було на так і багато, але їх мало вистачити дніпропетровцям для перемоги. Знову на вістрі атаки був Конополянка, який не зумів забити в другому таймі. А ось після одного з ударів Дугласа м`яч з порожніх воріт вибив Чечер. У завершальні хвилинии матчу Металург нічого не видумував, а грав на відбій. У Дніпра ж мало що виходило в комбінаційній та атакуючій грі. Не допоміг Дніпру і вихід на поле Матеуса.

Дніпро мав багато бажання отримати таку важливу перемогу, але в кінцівці не вистачило сил. Взяти на себе гру в Коноплянки не вийшло, він багато бив по воротах, але з пасами на партнерів в нього були проблеми. Не пішла гра і в Селезньова із Зозулею. Маркевичу доведеться щось видумувати, щоб у завершальному матчі 2014 року в УПЛ взяти важливі три очки. Донецький Металург ж нічим особливим не здивував, оскільки ця команда завжди грає на 200% з лідерами.

Коментарі ()