Головне

ФІФА ще раз вибачилася перед Україною за "російський" Крим. Документ

04.11.2014 14:44 306 0

ФФУ отримала лист від ФІФА, у якому Міжнародна футбольна асоціація принесла свої вибачення стосовно інциденту, що мав місце під час презентації емблеми Кубку світу-2018 у Москві.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Сайт же і наводить його зміст:

"Ми посилаємося на прикрий інцидент, який стався під час презентації офіційної емблеми Кубку світу-2018 у Москві (Росія).

У межах презентації офіційної емблеми, Місцевий організаційний комітет доручив місцевому творчому агентству виконати художню проекцію на фасад Большого театру в якості унікальної можливості для фотосесії та відеозйомки.

На жаль, обрана та використана під час передачі місцевим постачальником послуг карта Росії, на якій український регіон - Крим - був показаний, як частина Росії, була випущена ФІФА з уваги під час завантаження відеоматеріалу на наш сайт та УouTube канал.

Коли цей прикрий інцидент був доведений до нашої уваги, ми негайно вилучили відповідний короткий відеоряд.

Ми шкодуємо про будь-які незручності, спричинені цим прикрим інцидентом, і запевняємо Вас, що будемо у майбутньому більш уважними до матеріалів, вироблених третіми сторонами", - йдеться у зверненні, яке підписане Жеромом Вальке, генеральним секретарем ФІФА.

Копія листа мовою оригіналу

Коментарі ()