Головне

Ліга Європи. 4 тур. Динамо - Ольборг 2:0. Вольовий реванш

06.11.2014 21:22 519 0
Ліга Європи. 4 тур. Динамо - Ольборг 2:0. Вольовий реванш

Київське Динамо зуміло реваншуватися у матчі з Ольборгом за розгромну поразку в Данії. Справжнього реваншу із розгромом данців не вийшло, а вийшля тяжка і нервова гра. Напевно, не так і випадково Ольборг в першому матчі з Динамо зумів здолати столичний клуб. Суперник і в Києві спробував нав`язати свою гру і часто це виходило. Особливо це стосується першого тайму, коли Динамо грало вже в надто обережний футбол, не включаючи швидкість і граючи без загострення в атаці.

Саме гості могли першими у звітній грі відкрити рахунок ще в першому таймі, але виручив команду Хачеріді, котрий вдало зіграв у підкаті. У Динамо був лише один момент, коли Сидорчук бив з метрів 16 і не поцілив у кут воріт Ларсена. До цього було кілька ударів Кравця, які стали легким трофеєм для воротаря Ольборга.

У другому таймі на полі був зовсім інший футбол у виконанні Динамо. Підопічні Сергія Реброва забігали, розпочали пресингувати й Ольборг став не такий грізний. На початку тайму ледве не забив Ярмоленко, але після його удару м`яча з порожніх воріт вибив захисник. На 66-ій хвилині Динамо пропускає контратаку і Драговичу нічого не залишається як "валити" Рісгаарда, який вибігав сам на сам з Шовковським. Білоруський суддя Кульбаков, який і до цього свистів на користь данців, помстився за БАТЕ і з чистою совістю вилучив Драговича.

Як то не дивно, але після вилучення Динамо мобілізувалося і з`явилося трохи фарту. На 70-ій після подачі кутового Віда підставив голову і м`яч залетів у кут воріт Ларсена, який не вдало обрав позицію. Ребров зробив кілька замін і Динамо почало грати на контратаках у свій улюблений футбол. І хоча Ольборг продовжував видавати небезпечні контратаки, але кияни вже грали по рахунку. Кілька разів виручив Шовковський, у захисті викладалися Беланда та Кравець.

Вже в доданий арбітром час дозволив видихнути усім уболівальникам Динамо Олег Гусєв. Після удару Беланда м`яч опинився в Гусєва, який віддавав передачу, але круглий зрикошетив від ноги захисника Ольборга і залетів у кут воріт - 2:0. Ольборг хоча в Києві і пограв, але обличчя не втратив. Куди гірше виглядали ті ж кияни у грі в Данії.

Після цієї перемоги Динамо набирає 9 очок, що правда не може дати 100% гарантії на вихід до плей-офф. Тепер варто в Києві долати португальський Руі Аве і оформляти путівку в єврокубки на весну.

Коментарі ()