Українська правда

У ФФУ вирішили будувати міні-стадіони у регіонах за рахунок грошей ФІФА й УЄФА

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2014, 20:10

Будівництво спорткомплексу (критого манежу) ФФУ для національних збірних команд у місті Вишгород Київської області призупинено.

Про це було офіційно оголошено у середу, 3 грудня, на засіданні Виконавчого комітету Федерації футболу України, інформує офіційний сайт ФФУ.

На початку засідання члени Виконкому прийняли рішення про призупинення будівництва спорткомплексу (критого манежу) ФФУ для національних збірних команд у місті Вишгород Київської області.

Окрім того, вирішили повернутися до проекту будівництва міні-стадіонів у регіональних федераціях за рахунок програм фінансування ФІФА й УЄФА.

Після цього Виконком затвердив організацію та проведення соціального проекту ФФУ "Допоможемо переселенцям разом!" для мобілізації фінансової та матеріальної допомоги переселенцям з АР Крим та Донбасу.

Згідно проекту, на всіх стадіонах, залучених до проведення матчів 10-го туру Прем’єр-ліги, а також на футзальних майданчиках під час проведення 9-го туру Екстра-ліги, будуть організовані пункти збору речей, коштів, продуктів харчування, медикаментів тощо.

Наприкінці засідання члени Виконкому прийняли рішення щодо передачі 20 тисяч м'ячів для користування регіональним федераціям в цілях розвитку дитячо-юнацького футболу на місцях.