Українська правда

Дедишин не приїхав на засідання Комітету з етики та чесної гри

Сергей Шемшученко — 4 грудня 2014, 16:28

У четвер, 4 грудня, у Будинку футболу відбулось засідання Комітету з етики і чесної гри Федерації футболу України.

Йдеться про засідання Комітету, яке було перенесене з 13 листопада на початок грудня через клопотання генерального директора львівських Карпат Ігоря Дедишина, пише ФФУ.

У ньому футбольний функціонер запропонував продовжити розгляд справи у присутності її фігурантів, надавши Комітету конкретний список з іменами та прізвищами.

Комітет з етики і чесної гри ФФУ вислав запрошення усім запропонованим Ігорем Дедишиним суб'єктам футболу, включаючи й самого генерального директора Карпат, але представник львівського клубу на засіданні не з‘явився.

Голова Комітету Володимир Мариновський отримав лист від Карпат, в якому Ігор Дедишин послався на неможливість взяти участи у засіданні у зв’язку з відрядженням та висловив прохання перенести розгляд справи щодо його висловлювань у програмі ПроФутбол на телеканалі 2+2 від 28 вересня 2014 року на пізніший термін.

Заслухавши інших запрошених осіб, Комітет постановив задовольнити прохання та піти назустріч генеральному директору Карпат щодо перенесення поточного засідання задля якнайбільш об’єктивного розгляду цієї справи.

Раніше повідомлялося, що Дедишина можуть відсторонити від футболу на п`ять років.