Українська правда

Калінич: "Якщо виграємо Сент-Етьєн, то останні невдачі забудуться"

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2014, 19:30

Якщо Дніпро у завтрашньому матчі переможе Сент-Етьєн та вийде у раунд плей-офф Ліги Європи, то попередні невдачі дніпропетровської команди зубудуться.

Про це на передматчевій прес-конференції напередодні зустрічі з Сент-Етьєном заявив нападник українського клубу Нікола Калінич.

"Бажання реабілітуватися за незабитий пенальті у минулому матчі з Сент-Етьєном? Так, я не забив пенальті, але це футбол. Спробуємо забити завтра. Ви прекрасно знаєте, що нам потрібно тільки вигравати. Дай Бог, щоб так і сталося, і ми пройшли далі", - зазначив він.

"Можу сказати, що в чемпіонаті ми не перемагали тільки в останніх матчах - так буває. Зараз ми знаходимося на третій позиції в першості. У всіх тих матчах ми намагалися перемогти, але не виходило. Треба дивитися вперед", - зауважив форвард.

На думку хорватського легіонера, якщо Дніпро завтра виграє, то останні невдачі забудуться.

"Завтра у нас важка гра. Якщо виграємо, останні невдачі забудуться. У наступному році знову будемо грати в Лізі Європи - це наша мета", - заявив нападник Дніпра.

"Чи сподіваємося на допомогу Інтера? Ми не будемо думати про ту гру, тільки про свою. А результат паралельного поєдинку дізнаємося після його закінчення", - підкреслив Калінич, слова якого наводить офіційний сайт Дніпра.