Українська правда

Ребров: "Атакувальний потенціал Стяуа дійсно вражає"

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2014, 19:39

Стяуа сильна командною грою, а її атакувальний потенціал дійно вражає.

Про це заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров, який поділився своїми враженнями від майбутнього суперника "біло-блакитних" і розповів про завдання команди на гру.

"У матчі в Києві Стяуа здорово оборонялася, добре грала на контратаках, діяла дуже організовано. Але немає сенсу порівнювати дії команди в чемпіонаті Румунії і Лізі Європи. Єврокубок накладає свій відбиток", - зазначив тренер київського клубу.

"У першому матчі, повторюся, було видно, як організовано діє Стяуа, незважаючи на те, що ми забили три м'ячі. Впевнений, що завтра румунська команда буде грати так само. І для нас, і для Стяуа - це найважливіший матч", - зауважив Ребров, слова якого наводить matchday.ua.

Наставник Динамо наголосив, що румунський клуб сильний саме командною грою.

"Стяуа сильна командною грою. Ми готуємося, що завтра небезпека може виходити від будь-якого гравця румунського клубу. А атакувальний потенціал Стяуа дійсно вражає", - сказав фахівець.

"Динамо - хороший подразник для футболістів, яких ми обіграли вдома. Завтра буде важка гра для нас. Для нас немає різниці, змінює Стяуа назву чи ні", - резюмував Ребров.