Українська правда

Рахаєв: "У Локерена збалансована команда"

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2014, 19:53

У матчі Металіст - Локерен футболісти гратимуть за свою честь і будуть отримувати безцінний досвід в такому турнірі, як Ліга Європи.

Про це заявив наставник Металіста Ігор Рахаев, який поспілкувався з пресою перед матчем з Локереном.

"Ми і завтрашній суперник вже позбулися можливості пройти в наступний раунд Ліги Європи, тому завтра на полі футболісти гратимуть за свою честь і отримувати безцінний досвід в такому турнірі, як Ліга Європи", - зазначив тренер харківської команди.

"Так, і основне для молоді - отримати досвід. Багато хто не грав на такому рівні раніше, а що стосується мотивації - то їм має вистачити того, що надається шанс показати себе в такому матчі. І у нас буде можливість подивитися, на що вони здатні", - наголосив Рахаєв.

Тренер також пояснив причину відсутності легіонерів.

"Холодно. Їхні сім'ї з приходом холодів не витримують таку погоду, і вони відпросилися.Рішення відпустити легіонерів було моїм", - повідомив тренер.

"Звичайно, якби у нас ситуація в турнірній таблиці була краще, то вони залишилися б і грали до кінця. Є шанс у молодих хлопців показати себе і набратися досвіду", - зауважив фахівець.

На завершення тренер Металіста охарактеризував гру Локерена і пояснив причину провального виступу в Лізі Європи.

"Локерен сильний своїми командними діями. У них збалансована команда. В останніх матчах вони здобули перемогу і зіграли внічию"

"Ми не хочемо виправдовуватися. Всі в цьому винні. Є у кожної команди хороші сезони, а є спади. Ми жодній команді не програли начисто. У багатьох моментах нам не щастило. На жаль, що є, то є", - підкреслив Рахаєв, слова якого наводить офіційний сайт Металіста.