Українська правда

Шовковський: "У завтрашній грі для нас важливо показати всю майстерність"

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2014, 22:09

Стяуа дуже хороша команда, яка діє організовано і відмінно контратакує.

Про це заявив воротар Динамо Олександр Шовковський, який разом з головним тренером Сергієм Ребровим відповів на питання журналістів на прес-конференції перед матчем зі Стяуа.

"Стяуа дуже хороша команда, яка діє організовано, відмінно контратакує, ми вивчали можливості цієї команди, і в завтрашній грі постараємося докласти максимум зусиль, щоб вирішити нашу головну стратегічну задачу", - зазначив він.

"Безумовно, команда грає так, як дозволяє їй суперник. Те, що вони забили вісім м'ячів - це, в першу чергу, недопрацювання їх суперників", - сказав Шовковський.

За його словами, Динамо готувалися до кожного матчу окремо.

"Якщо аналізувати всі матчі, ми готувалися до кожного з них окремо. Аналізували, вивчали всіх суперників і налаштовувалися на кожного з них безпосередньо. Для нас важлива кожна гра, хоча є і загальні стратегічні завдання", - сказав СаШо, слова якого наводить офіційний сайт киян.

"У завтрашній грі для нас важливо показати всю майстерність, яка у нас є, все вміння та напрацювання, яким присвячуємо тренувальний процес. Після цього матчу ми йдемо у відпустку, не став би заглядати далеко наперед. Але, безумовно, в нас вселяють оптимізм результати, які ми показуємо в останніх іграх", - зауважив він.