Українська правда

Головний тренер Сент-Етьєна: "З Дніпром очікую гарного і відкритого матчу"

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2014, 22:24

Футболісти Сент-Етьєна повинні проявити максимальну віддачу, для того щоб домогтися позитивного результату у матчі з Дніпром та пройти у весняну частину турніру.

Про це заявив головний тренер Сент-Етьєна Крістоф Галтьє, який зустрівся з представниками преси перед матчем з Дніпром.

"Можу сказати, що ми приїхали з проблемою у вигляді травми Мустафи Саллі. В цілому ж, команда почувається добре, хоча ми вилетіли вчора на півгодини пізніше запланованого", - повідомив тренер французької команди.

"Думаю, що з гравців потрібно буде вичавити максимум, оскільки навантаження на них в чемпіонаті останнім часом було великим. Але всі вони стараються, і, впевнений, постараються не розчарувати свого тренера", - сказав тренер.

За словами Гатьє, футболісти його команди повинні проявити максимальну віддачу.

"Для того щоб домогтися позитивного результату і пройти у весняну частину турніру, ми повинні будемо проявити максимальну віддачу. Це саме буде робити команда з Дніпропетровська", - зауважив він.

"Так, нам обіцяли організувати моніторинг матчу Карабах - Інтер, але ми насамперед повинні бути сконцентровані на своєму поєдинку. Не треба буде зациклюватися на паралельній грі", - додав Галтьє, слова якого наводить прес-служба Дніпра.

Тренер також додав, що очікує гарного і відкритого матчу.

"Майбутній матч неординарний, його не можна порівнювати з іграми чемпіонату. Звичайно, у команди з Дніпропетровська зараз кінець сезону, і у неї, напевно, своя ситуація, але вона також зробить все можливе для перемоги", - запевнив фахівець.

"Я очікую гарного, відкритого матчу", - резюмував Галтьє.