Головне

Коньков оголосив про підготовку позачергового Конгресу ФФУ

18.12.2014 12:15 1069 0

Перед столичним будинком футболу України, де наразі відбуваєтся XVI конгрес ФФУ, зібрався мітинг.

Мітингувальники, які складаються виключно зі студентів, вимагають люстрации, проголошуючи такі гасла як: "Геть партія Регіонів, червону картку ФФУ".

По периметру будинок Футболу України охоронять близько 50 працівників правопорядку, а сам вхід охороняють бійці батальйону "Київська Варта".

Сам Конгресс вже розпочався, на ньому присутні 125 делегатів.

Присутній на ньому також і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, який, нагадаємо, відпросився у Зеппа Блаттера з Марокко, де 17 грудня проходив Виконком ФІФА.

Як передає кореспондент Чемпіона, перед початком Конгресу учасники вимагали призначити позачерговий звітно-виборчий Конгрес ФФУ, на якому  і буде поставлене питання про недовіру президенту ФФУ Анатолію Конькову.

У відповідь Коньков з трибуни заявив, що ФФУ сьогодні працює у звичайному режимі, а на порядку денному не стоїть питання про його відставку з посади президента ФФУ.

Як стало відомо, очільник ФФУ оголосив про проведення позачергового Конгресу ФФУ, на якому проведуть вибори глави федерації.

Нагадаємо, що ряд регіональних федерацій висловили недовіру президенту ФФУ Анатолію Конькову і вимагають його відставки.

Раніше повідомлялося, що ФФУ зібрала необхідний мінімум голосів для висловлення недовіри Конькову.

Раніше стало відомо, що  під час засідання Виконкому ФФУ до кабінета президента федерації Анатолія Конькова увірвалися люди, які назвали себе представниками Євромайдану.

Коментарі ()