Головне

Палкін: Український футбол потребує повного перезавантаження

18.12.2014 18:24 300 0

Український футбол потребує повного перезавантаження.

Про це в своєму Facebook написав генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін, коментуючи Конгрес ФФУ, що відбувся 18 грудня.

"Сьогодні був на XVI Конгресі ФФУ, де було прийнято рішення про скликання позачергового Конгресу, на якому буде обраний новий президент ФФУ. Виходячи з того, що побачив і почув, можу з повною впевненістю сказати, що наш український футбол потребує повного перезавантаження", - написав Палкін.

"І починати його необхідно з найголовнішого нашого футбольного органу - членів Конгресу ФФУ, які на сьогоднішній день не в змозі поставити перед президентом ФФУ чіткі завдання; які беруть участь у роботі конгресів ФФУ по 15-20 років, при цьому змінюючи президента за президентом, а віз, як кажуть, і нині там - повна колективна безвідповідальність за український футбол", - впевнений Палкін.

Генеральний директор Шахтаря впевнений, що цей Конгрес не в змозі вибрати президента ФФУ, який змінить наш футбол на краще.

Нагадаємо, що ряд регіональних федерацій висловили недовіру президенту ФФУ Анатолію Конькову і вимагають його відставки.

Коментарі ()