Головне

Суркіс: "Найбільше мене вразили Рибалка і Кравець"

20.12.2014 20:32 379 0

Нападник Артем Кравець та півзахисник Сергій Рибалка вразили своєю грою у поточному сезоні президента Динамо Ігора Суркіса.

Про це  Суркіс заявив в коментарі офіційному сайту Динамо.

"Не хочу нікого образити, але я вам скажу відверто - насамперед, мене вразив Сергій Рибалка. Здивував своїм ставленням. Також мене вразив Артем Кравець, у якого я завжди безмежно вірив і всіляко робив все таким чином, щоб він залишався в команді", - зазначив він.

"Тому що я не міг собі уявити ні на одну хвилину, що людина, яка так заблискала три-чотири роки тому, раптом все втратив. Такого не буває, я сам колись грав у футбол, може бути, не на такому професійному рівні, але я розумів, що можуть бути кращі кондиції, а можуть бути і гірші", - додав Суркіс.

На його думку, можливо у Кравця була якась психологічна травма.

"Може бути, у нього була якась психологічна травма. Йому потрібно було самому повірити в себе. Я чекав цього моменту, і я дуже вдячний долі за те, що у мене, підкреслю, вистачило терпіння, і Артем повернувся", - сказав він.

"Я впевнений, що у нього ще буде дуже багато яскравих матчів, в яких він буде дарувати радість нам, уболівальникам, і ми будемо отримувати від його гри задоволення", - резюмував Суркіс.

Коментарі ()