Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Динамо - Металург Д 3:0. Побиття грози авторитетів

05.12.2014 21:50 361 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Динамо - Металург Д 3:0. Побиття грози авторитетів

Київське Динамо не побачило опору у перенесеному матчі 10 туру Прем`єр-ліги з донецьким Металургом. Підопічні Сергія Реброва розгромили суперника з рахунком 3:0. Металургу в цьому матчі можна сказати, що пощастило. Рахунок у грі міг бути набагато більшим, а шансів пробити Шовковського у донеччан майже не було. Правильніше сказати був один, коли після удару Александре м`яч парирував воротар Динамо.

До гри з Динамо донецький Металург підійшов у статусі грози авторитетів. У першому колі команда Володимира П`ятенка сенсаційно обіграла Шахтар та зуміла взяти очки у матчах з Дніпром та Металістом. Продовжити цю традицію у грі з динамівцями в донецької команди шансів не було.

Розпочали гості досить активно і навіть пресингували господарів на чужій половині поля. Вже на 16-й хвилині все почало ставати на свої місця. Після чудового пасу від Ленса ударом головою Мбокані відкрив рахунок у цій зустрічі. У Мбокані було щонайменше ще з три-чотири моменти збільшити рахунок.

Другий гол у ворота Металурга оформив Ярмоленко. Андрій також мав чимало моментів, але забив лише одного разу. На 40-й хвилині Ярмоленко обіграв весь захист Металурга і навіть воротаря та забивав у порожні ворота. До речі, саме чудова гра Бандури в цьому поєдинку дозволила гостям завершити гру з більш-менш пристойним рахунком.

У другому таймі Динамо повністю декласувало Металург. Гра проходила лише на половині поля гостей, а за всю зустріч донеччани лише двічі вдарили у площину воріт Динамо і подали один кутовий.

Остаточний рахунок встановив Кравець, який замінив Мбокані. Традиційно для себе Кравець змарнував пару моментів для взяття воріт, а після пасуСілви з кількох метрів розстріляв ворота Металурга - 3:0. Окрім цього ворота гостей одного разу виручила штанга після удару Ленса та хрестовина воріт після пострілу Велозу.

Отже, для Динамо 2014 рік в УПЛ завершується легкою і логічною перемогою та відривом від найближчого конкурента на п`ять пунктів у турнірній таблиці.

Коментарі ()