Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Шахтар - Говерла 4:1. Сенсації не сталося

05.12.2014 21:20 316 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Шахтар - Говерла 4:1. Сенсації не сталося

Донецький Шахтар на мажорній ноті завершив першу частину чемпіонату. І, хоча, поєдинок проти Говерли видався не таким і легким, як очікувалося, гірники взяли три очки, і тепер можуть зосередитися на наступній грі з Порту.

Матч розпочався за тотального контролю Шахтаря, свідченням чому є два забиті м'ячі в перші 45-ть, хоча моментів у підопічних Луческу було набагато більше. Говерла, яка відзначається організованою грою в обороні проти грандів, сьогодні з Шахтарем виглядала не так надійно.

Однак, дотерпівши до перерви, на другу половину команда В'ячеслава Грозного вийшла зовісім іншою. Донеччани віддали супернику ініціативу, і дуже швидко за це поплатилися. Мякушко відіграв один м'яч, після чого в ужгородців, що називається, виросли крила.

Перевівши гру на половину поля Шахтаря гості декілька разів були близькі до того, щоб створити сенсацію. Однак, вдала гра Андрія П'ятова, і фортуна не дозволили м'ячеві більше опинитися у сітці воріт. При цьому, Шахтарю ще двічі вдалося забити супернику, який поставив усе на атаку, і вже не встигав повертатися у оборону.

У підсумку, гірники виконали поставлене перед ними завдання, і на зимову перерву йдуть на другому місці, відстаючи від київського Динамо на шість очок. Що стосується Говерли, то команда показала сьогодні повну самовіддачу, навіть незважаючи на проблеми із фінансуванням. Проте, у грі з Шахтарем цього виявилося трохи замало.

Коментарі ()