Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Волинь - Металіст 1:2. Ну куди ж без скандалу?

07.12.2014 16:43 661 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Волинь - Металіст 1:2. Ну куди ж без скандалу?

Протистояння Металіста і Волині у Луцьку завершилося скандалом. Команди не дограли гру через те, що на 87-й хвилині арбітру Дмитру Кутакову довелося тікати від гніву розлючених луцьких фанатів після чергового "ляпа" від арбітра. Після цього команди на поле вже не вийшли, а остаточне рішення по грі прийматиме Прем'єр-ліга.

Що стосується самого матчу, то Волинь з перших хвилин грала у притаманний їй силовий футбол, і виграла перший тайм як по грі, так і по рахунку. Першим ворота Металіста забити вдалося Сандро Кобахідзе, який на 33-й хвилині після передачі Матея переграв голкіпера.

Також варто згадати, що в першому таймі суддя за надмірну емоційність вилучив тренера Волині Віталія Кварцяного. Канал "Футбол 1" пізніше повідомив, що наставник луцького клубу після цього навіть погрожував арбітру, і, як виявилося, Віталій Володимирович слів на вітер не кидав.

Бо в другому таймі Металіст додав у активності, і гра у команди Рахаєва, як то кажуть, пішла. Використавши помилки суперника, харків'янам вдалося відіграти два м'ячі. Ну і тут вже після чергової помилки Кутакова чаша терпіння Авангарду була переповнена, і в гру вступили ультрас, які і завершили її ще до фінального свистка.

Після цього суперники направилися у підтрибунне приміщення, а розлючені фани взяли в облогу центральний вхід до стадіону, вимагаючи на аудієнцію головного арбітра зустрічі. Одним словом, на Дмитра Кутакова сьогодні ще чекає нелегкий виїзд з Луцька, ну а Волинь, скоріше за все - дисциплінарне покарання.

Коментарі ()