Головне

Ліга Європи. 6 тур. Інтер та Федецький вибороли євровесну для Дніпра

11.12.2014 18:10 366 0
Ліга Європи. 6 тур. Інтер та Федецький вибороли євровесну для Дніпра

Дніпропетровський Дніпро з боями пробився до плей-офф Ліги Європи. В матчі життя з Сент-Етьєном, в якому команду Маркевича влаштовувала лише перемога, дніпряни зуміли взяти важливі три очки.

Ну, і в паралельній зустрічі Інтер не програв Карабаху, що дозволило українській команді виїхати до наступного раунду з другого місця. При цьому, на останніх хвилинах італійці пропустили гол, однак тут фортуна була на стороні українського клубу, і судді це взяття воріт не зарахували.

Загалом, питання свого виходу Дніпро мав вирішувати ще в попередніх матчах, не відкладаючи все на останню гру. Сент-Етьєн сьогодні також грав на перемогу, тому підопічним Маркевича було дуже нелегко. В першому таймі моментами французи навіть грали першим номером, а дніпряни, здавалося, ніяк не можуть знайти свою гру, в першу чергу, попереду.

Однак, з урахуванням того, що нічия для Дніпра була небажаним результатом, в другому таймі господарі почали діяти більш агресивно. А забитий Федецьким гол взагалі перевернув гру з ніг на голову, і суперники починали "розмінюватися" атаками, чого не було за нічийного рахунку.

При цьому, Дніпро міг закінчувати гру з перевагою в три-чотири голи, однак м'яч більше ніяк не хотів йти у сітку воріт гостей. А тому після ударів Бруно Гами, Калінича, Коноплянки і Матеуса влучав у поперечку, захисника, голкіпера, але ніяк не перетинав лінію.

Проте, незважаючи на це, підопічні Маркевича змогли впоратися зі своїми емоціями, і, як то говориться, на класі довели гру до фінального свистка. Таким чином, дніпропетровський клуб, маючи в своєму активі сім очок, слідом за Динамо стає одним із учасників весняного плей-офф турніру.

Коментарі ()