Українська правда

Бернард: Я нещасливий у Шахтарі і мені страшно в Україні

Сергей Шемшученко — 21 січня 2015, 10:09

Півзахисник Шахтаря Бернард, який зараз разом з командою знаходиться на батьківщині, заявив місцевим ЗМІ, що сподівається покинути Шахтар по закінченню контракту.

"Кожне трансферне вікно мною цікавляться різні клуби, які роблять пропозиції керівництву "гірників", але в Шахтарі їх відкидають. Мені залишається продовжувати працювати і вірити, що потрібний час прийде. Мій контракт з Шахтарем не вічний і зараз я повинен його виконувати.

Я розумію, що мені необхідно працювати і розвиватися, а не говорити про щось. Щасливий я або ні, але я повинен поважати клуб, який вклав в мене так багато коштів, і я постараюся максимально швидко компенсувати витрати Шахтаря.

Так, я нещасливий в Шахтарі. Якби я сказав інакше, то збрехав би. Але донеччани вклали в мене настільки багато коштів, що я багато в чому ним зобов'язаний. У Шахтарі вчасно платять зарплату і мені не залишається нічого іншого, окрім як старанно виконувати свій контракт, що діє ще три з половиною роки

Звичайно, знаходитися в Україні страшно. Ця країна переживає дуже велику політичну кризу, особливо щодо стосунків з Росією. Я бачив в якому положенні і стані знаходиться Донецьк і зараз мені навіть складно уявити, що Шахтар може туди повернутися", - цитує Бернарда Шахта.org з посиланням на Futnet.