Українська правда

Збірна України (U-21) зіграє з Узбекистаном та Іраном

Сергей Шемшученко — 22 січня 2015, 15:44

З 18 січня молодіжна збірна команда України проводить навчально-тренувальний збір в Туреччині, куди тренер збірної Сергій Ковалець взяв 24 футболіста.

Як пише сайт ФФУ, 17 січня гравці команди з’їхалась до Києва, звідки наступного дня вирушили безпосередньо до Туреччини.

Під час зимового збору "молодіжка" візьме участь у турнірі "Antalya Сup" та проведе низку товариських зустрічей.

Першу контрольну гру підопічні Сергія Ковальця проведуть 22 січня проти збірної Узбекистану, після чого безпосередньо розпочнуть виступи у турнірі "Antalya Сup", в рамках якого зустрінуться з командами Ірану та Албанії.

Згідно з розкладом змагань, матч-відкриття турніру відбувся 20 січня, в якому збірна Ірану з рахунком 2:1 обіграла команду Албанії.

Українська "молодіжка" дебютує на турнірі 23 січня у матчі проти команди Албанії. 26 січня "синьо-жовті" проведуть свій другий матч проти команди Ірану. Переможця буде визначено серед трьох збірних за кількістю очок, набраних в поєдинках між командами.

Завершить турецький збір українська "молодіжка" двома контрольними матчами: 28 січня команда Сергія Ковальця знову зустрінеться із командою Узбекистану, а 31 січня "синьо-жовті" зійдуться у спарингу із норвезьким Тромсе.