Головне

Іллічівець не повернеться в Маріуполь і буде грати в Житомирі?

26.01.2015 20:15 276 0

Маріупольский Іллічівець після першого збору в Туреччині не повернеться в Маріуполь.

Про це заявив спортивний директор клубу Євгеній Канана.

"Третього лютого ми повинні були повернутися з першого турецького збору в Маріуполь, там футболісти повинні були отримати п'ять вихідних днів, після чого восьмого числа - знову летіти в Туреччину для проходження другого збору. Але учора ми вимушені були звернутися до президента клубу Володимира Бойка, і він пішов нам назустріч - команда не повернеться в Маріуполь і залишиться на ці вихідні дні в Туреччині.

Окрім цього, ми ще не зверталися до президента з цим питанням, але зараз розглядатиметься питання про переїзд клубу, - цитує Канану xsport.ua.

Також спортивний директор розповів, що клуб планує змінити прописку.

"Ми зараз посилено розглядаємо декілька варіантів, куди можна переїхати, де команда базувалася б і грала. Зокрема, йдеться про Дніпропетровськ, Харків, Кривому Ріг і ще одному невеликий обласний центрі недалеко від Києва (Житомир - за інформацією Чемпіона), який я поки не хотів би називати. Очевидно, питання про переїзд як ніколи стало серйозно, так що потрібно добре подумати, куди переїхати. Але усі ці варіанти потрібно погоджувати з президентом клубу".

Коментарі ()