Українська правда

Павлов: "Ми нікого не тримаємо, але Іллічівець не покине Маріуполь"

Сергей Шемшученко — 28 січня 2015, 16:02

Іллічівець не покине Маріуполь, щоб не виглядати боягузами.

Таку заяву зробив головний тренер Іллічівця Микола Павлов, який прокоментував інформацію про те, що команда переїде в інше місто через складну ситуацію в Маріуполі.

"Усією командою ми обговорювали те, що відбулося в Маріуполі. І у нас визрів план: в паузі між зборами залишитися в Туреччині, щоб не витрачати час на переїзди в Україну і назад", - зазначив він.

"Ми опитали всю нашу делегацію, що складається з 42-х осіб, з них 30 вирішили залишитися. Наш спортивний директор Євген Канана подзвонив президенту Володимиру Семеновичу Бойко і отримав добро", - сказав Павлов.

За словами тренера, після цього йому почали телефонувати з Дніпропетровська, Полтави, Сум, Харкова і пропонувати прихистити Іллічівець у себе.

"Але чомусь після цього мені почали телефонувати з Дніпропетровська, Полтави, Сум, Харкова і пропонувати прихистити Іллічівець у себе. Здогадуюся, звідки ноги ростуть у цієї неправдивої інформації. Я, напевно, більше, ніж будь-хто з клубу, переживаю за футболістів, тому що вони мені як діти. Я їх зібрав і сказав, що ми зробимо все, щоб вони були в безпеці", - заявив фахівець.

"А хто сильно турбується про своїх близьких, які знаходяться в Маріуполі, той під час паузи в роботі може поїхати і перевезти рідних в безпечне місце. Більше того, ми сказали футболістам, що якщо хтось побоюється, може покинути команду, але поки ніхто з хлопців не висловив такого бажання", - наводить слова Павлова офіційний сайт маріупольського клубу з посиланнямн а газету Команда.

Павлов наголосив, що в команді нікого не тримають.

"У мене в контракті є пункт, згідно з яким я є другою людиною в клубі після президента, тому слухати когось іншого, якщо він хоче нашкодити команді, не збираюся. А коли ми приїдемо в Україну, я розберуся з цим неподобством", - сказав він.

"Ще раз повторю. Ми нікого тут не тримаємо, але команда не покине Маріуполь, щоб не виглядати боягузами. Ми будемо знаходитися в місті до тих пір, поки ситуація там не буде дійсно жахливою. Там, де базується команда, все спокійно", - додав Павлов.