Головне

Лубківський зняв свою кандидатуру з виборів президента ФФУ

28.01.2015 18:30 909 0
Лубківський зняв свою кандидатуру з виборів президента ФФУ

Маркіян Лубківський не буде висувати свою кандидатуру на посаду президента Федерації футболу України.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам радник голови Служби безпеки України.

"Прийшов час присвятити цей пост футболу, а точніше, інформації, яка вже з десяток днів гуляє інформаційним простором щодо мого кандидування на посаду президента Федерації футболу України. Отже, дозвольте розставити усі крапки над "і", - повідомив він.

"Перш за все, хочу подякувати футбольній громадськості Франківська і Волині, які висунули мене кандидатом в президенти ФФУ, усім, хто мені писав, телефонував, пропонував допомогу, закликаючи і заохочуючи поборотися за перше футбольне крісло в країні", - додав Лубківський.

За його словами, він з приємністю згадує час, коли працював у команді УЄФА та ФФУ, організовуючи фінальну частину чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

"Безумовно, що досвід Євро-2012 міг би стати хорошим підгрунтям для успіху на виборах. Але настав час заспокоїти пресу, потішити стривожених конкурентів(а) і, мабуть, засмутити тих, хто бачив мене керівником українського футболу, повідомивши, що я не буду висувати свою кандидатуру на посаду президента ФФУ і боротися за неї!" - зауважив він.

На думку Лубківського, Україна переживає сьогодні найважчі часи у своїй новітній історії.

"Обов'язком кожного з нас є робити власний внесок у перемогу над ворогом, поверення миру в нашу країну, безповоротну інтеграцію в європейський і євроатлантичний простір. Саме так я бачу і своє завдання як радника голови СБУ", - пояснив він.

"А щоб займатися футболом ще час прийде! "По війні, о шостій годині вечора", - як домовлялися Швейк з Водічкою у знаменитому романі Гашека", - підсумував радник голови СБУ.

Коментарі ()