Головне

Чемпіонат Франції. Ланс незалежно від підсумкових результатів буде переведений в Лігу 2

29.01.2015 16:09 495 0

У Франції адміністративний суд задовольнив претензії Сошо щодо неправомірності підвищення в класі Ланса перед початком поточного сезону, і, як повідомляє France Bleu, повернення в еліту клубу визнано незаконним.

Прийнято рішення, що по завершенні поточного сезону Ланс буде переведений в Лігу 2 незалежно від підсумкових результатів виступів і зайнятого місця в турнірній таблиці, пише Чемпионат.

Нагадаємо, що перед початком поточного сезону Ланс мав фінансові труднощі, в липні минулого року професійна ліга Франції призупинила процес виходу команди в еліту французького футболу через невідповідність бюджету команди фінансовим критеріям.

Проте згодоп виконавчий комітет федерації футболу Франції (FFF) все ж затвердив Ланс в якості учасника Ліги 1 сезону-2014/15.

Що стосується претензій Сошо, то за підсумками минулого сезону команда посіла 18-місце в Лізі 1 і відправилася в Лігу 2.

Якби Ланс не був допущений до виступів у елітному французькому дивізіоні, то, ймовірно, Сошо зберіг би прописку в Лізі 1.

Коментарі ()