Головне

Мутко: "Росія і УЄФА допомагатимуть кримським клубам"

30.01.2015 21:46 550 0

Росія та УЄФА допомагатимуть кримським клубам.

Таку заяву зробив міністр спорту Росії Віталій Мутко.

"Тут можу говорити тільки з позиції держави, а не з позиції РФС, якому необхідно серйозно опрацьовувати питання, перш ніж виносити їх на порядок денний. Рішення УЄФА треба виконувати, але кримський футбол в будь-якому випадку повинен жити і розвиватися", - зазначив він.

"Я зустрічався з усіма керівниками тамтешніх клубів - зараз всі думають, як правильно вибудувати систему в кримському футболі, як об'єднати клуби: або на базі федерації, або на базі створеної ліги. Для початку в будь-якому випадку треба запустити чемпіонат цього регіону", - сказав Мутко.

За його словами, у десятих числах лютого до Криму приїдуть представники УЄФА, з якими і булуть обговорюватися всі нагальні питання.

"У десятих числах лютого до Криму приїдуть представники УЄФА. з якими ми обговоримо всі нагальні питання - статут ліги, статус гравців, регламент переходів, можливість грати міжнародні матчі", - повідомив міністр спорту Росії.

"Далі будемо надавати всіляке сприяння кримським клубам. Фінансове перш за все. Треба буде допомогти їм у пошуку спонсорів, якихось додаткових ресурсів. УЄФА в цьому питанні теж обіцяє допомогти", - запевнив Мутко, слова якого наводить СЭ.

Раніше повідомлялося, що Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) не будеспонсорувати чемпіонат Криму.

Коментарі ()