Головне

Людина Суркіса розхвалює Коломойського і називає його "Мессі серед функціонерів"

10.02.2015 10:22 953 0

Вице-президент ФФУ та голова "Асоціації арбітрів України Сергій Татулян вважає, що Ігор Коломойський - це гідна кандидатура на посаду президента ФФУ.

"Ігор Валерійович Коломойський - сильна особа, гідний претендент на цю посаду. Уся футбольна громадськість повинна попросити його очолити федерацію, а не голосувати за нього! Я працював з ним у федерації і не з чуток знаю, який величезний вклад він вніс в розвиток українського футболу.

Якщо усі це розуміють, то повинні зробити висновки, хто має бути керівником федерації, якщо є така особа, як Ігор Коломойський! Скажу інакше, є багато висококласних футболістів, але Ліонель Мессі - один. Як функціонер, Ігор Коломойський - це Мессі.

Він, до речі, дуже непогано грає у футбол. Одного разу я судив гру ветеранів і був здивований його грою. Оскільки він може зупинити м'яч, розгорнутися, віддати діагональ, повірте мені, в команді майстрів рідко зустрінеш таких гравців, - цитує Татуляна Matchday.ua.

Варто зазначити, що ще два тижні тому Асоціація арбітрів України підтримала Андрія Павелка на виборах президента ФФУ. Тепер, схоже думка змінилася. 

Зазначимо, що у часи незалежності України Татуляна називали людиною Григорія Суркіса. За часів президентства Суркіса-старшого у ФФУ Татулян очолював комітет арбітрів України. Саме за часів правління Татуляна у суддівському корпусі було найбільше скандалів у роботі українських рефері, а Суркіса звинувачували у підіграванні київському Динамо через заангажованість арбітрів.

Нагадаємо, що вибори президенита ФФУ пройдуть 6 березня.

За посаду президента ФФУ будуть боротися Андрій Павелко, Ігор Коломойський та Ярослав Грисьо. 

Коментарі ()