Головне

Павелко не радить українським футболістам грати в чемпіонаті Росії

15.02.2015 10:14 956 0
Павелко не радить українським футболістам грати в чемпіонаті Росії

Українські футболісти, які їдуть грати в чемпіонат Росії, мають нести за це моральну відповідальність.

Про це в інтерв`ю Matchday.ua сказав кандидат на посаду президента Федерації футболу України, народний депутат України Андрій Павелко.

"Вважаю, що кожен, приймаючи таке рішення (грати і чемпіонаті Росії - Прим. Чемпіона), несе моральну відповідальність. Це рішення йтиме за ним усе життя. Це моя особиста точка зору. Війна закінчиться, ми свою територію обов'язково повернемо і там буде мир. Ми розвиватимемося, я упевнений, краще за нашого північного сусіда.

Ми обов'язково отримаємо безвізовий режим з Європейським союзом, станемо його колективним членом. Набагато раніше, ніж того хочуть або не хочуть наші сусіди. А ось такий вчинок в непростий для країни момент - ця особиста справа футболіста.

Якщо людина вихована в моральних компромісах для себе, ми для нього нічого не зробимо. А якщо людина усвідомлює, в якій ми ситуації, хто вбиває наших людей, його земляків, родичів. Це горе в сім'ях України. Це внутрішній вибір, який повинен зробити кожен.

Я просто знаю, як часто в моєму рідному Дніпропетровську звучить сирена "швидкої", скільки з фронту привозять поранених і убитих. Тому у мене є своя думка", - сказав Павелко.

Коментарі ()