Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Шальке - Реал 0:2. Анчелотті взяв Гельзенкірхен

18.02.2015 19:29 705 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Шальке - Реал 0:2. Анчелотті взяв Гельзенкірхен

Мадридський Реал зробив впевнений крок до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. У виїздній грі з німецьким Шальке, незважаючи на не дуже яскраву гру, "вершковим" все ж вдалося забити два м'ячі, які значно полегшили їм загальне завдання виходу до наступного кола.

Загалом, говорити про те, що Реал сьогодні переграв суперника по грі - не можна. Шальке моментами виглядав навіть упевненіше "галактікос", але майстерність і фортуна сьогодні були на боці Реала, який зумів реалізувати свої моменти, а суперник - ні.

Незважаючи на те, що з перших хвилин німці включили активний пресинг, не даючи мадридцям простору біля свого штрафного, перший гол у ворота молодого Велленройтера не довелося чекати дуже довго. На 26-й хвилині після провалу оборони господарів Роналду ударом головою відкрив рахунок, перервавши свою триматчеву серію без голів.

Попри пропущений м'яч Шальке продовжував йти вперед, але робив це вже якось зі страхом знову "провалитися" позаду, що тільки псувало враження від атак гельзенкірхенців. В центрі поля господарям вдавалося переграти Реал, який вже ближче до завершення гри починав грати на утримання, але зрівняти рахунок так і не вдалося.

Хоча, на 75-й хвилині Шальке був дуже близьким до взяття воріт, однак після удару Платте м'яч прийняла на себе поперечка, а Утіді, який намагався зіграти на добивання, завадив досвідчений Касільяс.

І після цього по всім законам футбольного жанру Реал забив вдруге. Зробив це, як не дивно Марсело, який після передачі Роналду з лінії штрафного з неробочої правої загнав м'яч в дальню дев'ятку воріт німецького клубу.

Після цього стало зрозуміло, що шансів на вихід у наступне коло в команди Ді Маттео залишилося не так і багато. Однак, списувати Шальке з рахунків поки не варто, адже Реал в цьому сезоні не безгрішний, свідченням чому поразка 0:4 від Атлетико в останньому турі Прімери.

Коментарі ()