Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Манчестер Сіті - Барселона 1:2. Інтризі бути

24.02.2015 23:40 740 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Манчестер Сіті - Барселона 1:2. Інтризі бути

Барселона здобула перемогу над Манчестер Сіті в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Команда Луїса Енріке була дуже близькою до того, щоб вирішити питання свого виходу до наступного кола ще в першій грі. Однак, удача була на боці Сіті, у якого залишаються хороші шанси на продовження боротьби.

Загалом, команда Мануеля Пеллегріні провела сьогодні два абсолютно різні тайми. У першому господарі повністю програли супернику центр поля і м'яч, за що були покарані Луїсом Суаресом. Вже на 16-й хвилині уругваєць, розібравшись у штрафному з Демікелісом, відкрив рахунок. А на 30-й - замкнув класний простріл Хорді Альби.

При цьому, у каталонців було ще мінімум дві стовідсоткові нагоди на взяття воріт, однак, Неймар не зміг реалізувати вихід сам на сам, а після удару Даніеля Алвеса "шкіряний" влучив у поперечку. На перерву команди пішли за тотальної переваги Барселони.

Проте, правильні слова Пеллегріні у перерві дали свій результат, і Сіті вдалося виграти початок другого тайму. Команда почала гостро діяти в атаці, і у Тер Штегена раз по раз почали виникати проблеми. На 69-й хвилині інтрига повернулася в гру після м'яча Агуеро, і городяни заграли ще потужніше.

Однак, зрівняти рахунок їм сьогодні не судилося. Вилучення Гаеля Кліши на 74-й хвилині залишило англійців догравати зустріч у меншості, і тут перед "блакитними" вже стояло лише одне завдання - не пропустити більше.

Барселона спробувала вирішити долю матчу, команда Енріке пішла великими силами в атаку, але Сіті почав дуже щільно грати в обороні. На останніх хвилинах вже доданого арбітром часу Ліонель Мессі заробив пенальті, проте переграти Джо Харта у нього не вийшло.

Як підсумок, рахунок 1:2, який залишає серйозний спортивний інтерес на матч-відповідь, що відбудеться на Камп Ноу.

Коментарі ()