Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Арсенал - Монако 1:3. Каноніри ускладнили собі життя

26.02.2015 00:01 678 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Арсенал - Монако 1:3. Каноніри ускладнили собі життя

Лондонський Арсенал домашньою поразкою 1:3 від Монако значно ускладнив своє завдання на вихід до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Слабка реалізація зіграла злий жарт з командою Арсена Венгера, яка по грі заслуговувала на нічию, однак тепер буде змушена на виїзді грати лише на перемогу.

Каноніри на правах господаря активно розпочали поєдинок, проте в першій половині особливо гострих моментів створити так і не змогли. При цьому, англійці "загравалися" попереду, на що і отримали м'яч у свої ворота в одній із швидких відповідей Монако. На 39-й хвилині Кондогбіа класним потужним ударом відкрив рахунок.

На другий тайм Арсенал вийшов ще більше зарядженим, однак знову "пушкарі" всіма силами пішли вперед, забувши про оборону, за що були покарані холоднокровним Бербатовим. Здавалося, що Монако відійде в оборону і гратиме на утримання рахунку, проте після другого м'яча гра навіть пішла у вищому темпі.

Арсеналу відступати не було куди, тому "каноніри" в черговий раз поставили все на атаку, і цього разу отримали за це винагороду. Окслейд-Чемберлен на останній хвилині ігрового часу відіграв один м'яч, хоча, якби господарі забили все, що створили, вони могли б вести в рахунку як мінімум в два м'ячі.

Однак, не довго на табло лондонського стадіону трималася мінімальна перевага Монако. На 94-й хвилині Феррейра-Карраско забив третій. У підсумку, домашня гра для монегасків все ж формальністю не буде, але шанси на вихід до наступного кола у них більше ніж хороші.

Коментарі ()