Українська правда

Повинні розуміти, що головний підсумок матчу - пройти далі, - Ребров

Сергей Шемшученко — 25 лютого 2015, 19:50

У матчі-відповіді Динамо - Генгам будуть провокації, але кияни повинні розуміти, що головний підсумок поєдинку - пройти далі.

Про це розповів головний тренер столичної команди Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Я сподіваюся, що Ленс зіграє. Він професіонал, і якщо буде готовий на сто відсотків, то обов'язково зіграє. Мбокані вчора тренувався у загальній групі. Але потрібно дивитися на готовність гравців, наскільки вони готові терпіти у такій грі", - сказав він.

"Дуже важливо не ризикувати здоров'ям футболістів. Всі вони дуже важливі виконавці для нас, і дуже не хочеться, щоб на початку сезону вони випали з обойми", - додав наставник.

За словами Реброва, він бачить по хлопцям, що вони розуміють, наскільки важлива ця гра.

"Важливо, щоб хлопці тримали свої емоції при собі. Впевнений, що й у цій грі будуть провокації, але ми повинні розуміти, що головний підсумок завтрашнього матчу - пройти далі. Ніхто не збирається знищувати Генгам, а просто вийти на поле з розумінням, за рахунок чого досягти поставленої мети", - зауважив він.

"Ми знаємо, наскільки сильно Генгам контратакує. І я радий, що у першому матчі до 40-ї хвилини, поки ми грали у рівних складах, хлопці практично не дали супернику нічого створити", - пояснив тренер.

На його думку, у другому матчі буде схожа гра, і всі чудово знають, що переважну більшість своїх м'ячів Генгам забив після стандартів і на контратаках.

"Сподіваємося, що вболівальники стануть додатковою підтримкою. Слабкі сторони є у кожної команди. Я думаю, що потрібно взяти те хороше, що було у першій грі, проаналізувати та, звичайно, спробувати завтра виграти", - підсумував Ребров.